torsdag 14 april 2011

5* Spa Lyx Hotell på Malta

Vill du åka iväg och bara njuta totalt av att finnas till och inte behöva tänka på några måsten?
Åk då till Malta och bo på Hotell Corinthia Palace Hotel and Spa.
Corinthia Palace Hotel & Spa på Malta är central beläget med nära till världsarv, huvudstaden och flygplatsen. Hotellet bygger på en magnifik 1800-talsvilla som idag ståtar med service och spa i världsklass, det är en "AHAA" upplevelse när du kliver in i receptionen med sitt vackra marmorgolv.
Väl på plats kan du njuta av Athenaeum Spa och ett femtiotal olika spabehandlingar. Till spautbudet hör bland annat Maltas första Oxygenbar och floatingtank, provar du detta stänger du verkligen ute världen och bara finns till. Du kan knappast finna bättre av koppling.

Kämmer du att du motförmodan vill vara mer aktiv kan du ta hotellets gratistransfer till Corinthias lido, en privat stranddel där en uppsjö vattensporter som segling, dykning och vindsurfning erbjuds, eller bara sitta ner en stund på stranden och njuta av solskenet och titta på alla människor.

Du har väl inte missat att Den 30 juni håller MTV festivalen Isle of MTV 2011, mellan den 14-16 juli pågår Malta Jazzfestival och den 24 juli spelar Carlos Santana på ön, så det finns många anledningar att ta sig till just Malta i år.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar