onsdag 7 september 2011

EM kval matchen Ungern-Sverige 02 september 2011

Vår kollega Gabriella har varit i Budapest en snabb weekend för att se på fotboll. Här kommer en liten samafattning av hennes tur.

Tidigt på fredag morgon träffades 25 glada entusiaster utanför Tivoli för att ta bussen till Kastrup.
Målet för resan var Budapest och fotbollsmatchen mellan Ungern och Sverige.
Malev bjöd frikostigt på frukostbulle med ost eller skinka och kaffe samt andra drycker såsom vin, läsk, juice mm. Det kan nämnas att vinet tog helt slut trots den tidiga förmiddagsavgången.


Alla laddade inför kvällens match och humöret var på topp.
Väl framme i Budapest möttes vi av vår guide som tog oss till Hotel Mercure Korona. Samtliga rum var redan klara för check in och det tog många minuter innan vi alla var på plats i receptionen för att i samlad trupp promenera till vårt lunchställe. Efter en underbar soppa följt av baconlindad fläskfilé med potatis och valnötsfyllda pannkakor med chokladsås, begav vi oss till torget (Vörösmarty tér) där alla svenska fans hade samlats.



Kl 18.00 var det transfer ut till stadion och det lyste mycket gult på läktaren. Sen vet nog alla hur det gick. Fansen gjorde allt de kunde för att heja fram sitt lag till vinst, men det hjälpte inte.



Under lördagen hann vi med sightseeing som avslutades i saluhallen med en god lunch och på kvällen en underbar middag på en grill restaurang.







Söndagen bjöd på avslappnande bad på Szechenyi badet följt av lunch i ett ölbryggeri och därefter transfer till flygplatsen.



Väl hemma på söndag kväll, kunde vi konstatera att det hade varit en mycket lyckad weekend trots förlusten mot Ungern.
Hoppas det blir fler trevliga resor i goda vänners sällskap.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar