onsdag 18 april 2012

Khanom - Thailand

Det letas hela tiden efter nya spännande ställen i Thailand.
Ett av dessa ställen är Khanom. Du Flyger enkelt till Bangkok och vidare ner till Surat Thani där du tar dig enkelt till Khanom. Vad är det då som är så bra med Khanom då? Jo hit ska du åka om du söker det "genuina" Thailand, så som det var innan massturismen slog till. Vill du lyxa till det på din semester ska du passa på att bo på Aava Resort & Spa som ligger i just Khanom. Aava Resort & Spa ägs av ett finsk par som har låtit finska arkitekter rita och designa hotellet som är mycket smakfullt.






Aava Resort And Spa ligger på en strandsträcka i Khanom. Förutom ett fullständigt spa har Aava Resort And Spa utomhuspool och hälsoklubb. Gästerna kan äta på en av 2 restauranger på detta hotell. Detta hotell har flera barer där gästerna kan koppla av med något att dricka. Dessa inkluderar bar vid poolen och bar/lounge. Allmänna utrymmen är utrustade med kostnadsfri höghastighetsanslutning till Internet.





Aava Resort And Spa erbjuder 28 luftkonditionerade gästrum med öppen spis och cd-spelare. Balkonger har utsikt över havet eller en pool. Rummen har separat sittutrymme och bäddsoffa. Sängarna har kvalitetssängkläder. 32 tum plasma-tv med satellitpremiumkanaler, nya filmer och dvd-spelare. Gäster kan använda rummets kaffe-/tebryggare och minibar. Badrummen har separat badkar och dusch, badrock, tofflor och bidé.




Just nu har vi ett erbjudande som inkluderar just detta hotellet. Du kan läsa mer om det på vår hemsida genom att KLICKA HÄR!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar