fredag 14 oktober 2011

Veckans Tips

Denna veckans hotell tips går till allas vår klassiska ö Mallorca.
När man säger Mallorca är det kanske just Alcudia som direkt "ploppar" upp i huvudet, men Mallorca är så mycket mer än bara Alcudia, även om det är underbart på sitt sätt.

Vill du åka till Mallorca och njuta av stillsamhet för att verkligen koppla av och hitta tillbaka till dig själv så är det 4**** Hotell Es Moli du ska bo på.

Hotel Es Molí är en 1600-tals lantgegndom som 1965 gjordes om till ett magnifikt 4-stjärnigt hotell som ligger mitt emot byn Deià, inbäddat i terraserade lutningar vid utsiktspunkten Teix, och det är omgivet av många trädgårdar.


Hotellet har 24h reception, bar, restaurang, uppvärmd pool, konferensrum, tennisbana, utomhusschack, frisörsalong, gym, butik och egen utomhusparkering. Observera att poolen inte är tillgänglig för småbarn. Hotellet har gratis skyttelbuss till "Sa Muleta", en närliggande liten vik, exklusivt för hotellets gäster.



Alla rum är utrustade med luftkonditionering, värme, minibar, telefon, satellit-TV, DVD-spelare och kaffekokningsfaciliter, safe och WiFi (extra avgift). Badrummen har hårtork, badrockar, slippers och toalettartiklar.


På detta hotellet kostar ett dubbelrum i Annexet inkl frukost ca 2650Kr per natt. Tänk bara att få komma ut på landsbyggden i Mallorca där du bara omges av naturen, inget bök och stök, bara avkoppling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar