fredag 7 oktober 2011

Veckans tips!

Så kommer här veckans hotell tips. Denna gången faller turen på 4* Ramayana Resort and Spa på Bali.
Detta hotellet har jag själv bott på för 11 år sedan och redan då var det fantastiskt mysigt med bra personal och service och vad jag förstår har det bara blivit bättre med åren.

Ett hotell som ligger i centrum av Kuta, på södra Bali, 200 m från stranden och 150 m från Kuta Square.
Hotell Ramayana Resort and Spa ligger inbäddat i tropiska trädgårdar och dammar med vattenkaskader i centrum av Kuta, nära de berömda Matahari Square, Kuta Galleria, konstmarknaden, Waterbom och Kutas långa sandstrand. Flygplatsen ligger ca 4 km från hotellet.


Vid hotellet finns 24 h reception, privat club-salong med internetuppkoppling, lobby lounge, shopping-galleria, lokaler för sammanträden och evenemang, orkidéträdgård och ett kapell, restaurang och bar vid poolen, japansk restaurang med salong, bar/cafeteria med TV, bordtennis, utomhuspool, solterrass och Spa med massage och olika behandlingar (extra avgift). Vid anläggningen erbjuder man även dans- och matlagningskurser, aerobics, avslappning och utflykter (allt mot extra avgift).



Rummen är möblerade i balinesisk stil och alla har luftkonditionering, TV, telefon, internetuppkoppling, minibar, kaffe/tebryggare, säkerhetsfack, skrivbord samt badrum med kar/dusch. Möjlighet till roomservice (begränsade tider) och tvättservice (extra avgift).



Så klart kan du boka detta hotellet till ett bra pris. I början av Januari kostar ett Deluxe dubbelrum inkl frukost ca 880:- för en natt.

Ni har väl inte missat att vi har ett fint SPA paket till just detta hotellet på vår hemsida?? Läs mer här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar