torsdag 13 oktober 2011

Kalev Spa & Vattenpark

Kalev Spa Hotell & Vattenpark ligger i Gamla stan i Tallinn, på ca 10-minuters promenadavstånd från färjeterminalen samt tågstationen, samt på ca 10-minuters färdavstånd från flygplatsen. Kalev Spa är omgivet av affärs- och köpcentrum. Njut i vattenparken, promenera i Gamla stan, besök närliggande köpcentrum – allt inom gångavstånd!



Under Kalev Spas tak hittar du den fantastiska vattenparken med 50m-bassäng, olika bubbelpooler, bastuer och rutschkanor. Samtidigt erbjuder vårt Wellness- och Skönhetscenter ett utbud av olika spabehandlingar. Äter gott och njutningsfullt gör du i vår A la Carte restaurang som heter Linda.

I det fina SPA centret hittar ni olika typer av massage samt det finns också möjlighet att använda den unikala hälsokapseln. Låt Kalev Spas glada och mångspråkiga personal ta hand om er.

Påtalas kan även att hotellet har 3st handikapp rum, inga mattor i rummen och hela huset är rökfritt. De har även vunnit en utmärkelse för att sin utmärkta städning på hotellet. Så passa på att boka er weekend genast till detta underbar hotell.

Här kan du ser en film om hotellet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar