onsdag 14 mars 2012

Kullaflyg utökar tidtabellen


Ängelholm-Helsingborg Airport och Stockholm-Bromma får ytterligare avgångar från och med vecka 34. Det är Kullaflyg som utökar sin tidtabell.

Det är helgtrafiken som får två nya turer både på lördagar och söndagar. Detta innebär att Kullaflyg under högsäsong trafikerar linjen med 82 turer i veckan. Dessutom flyger man Ängelholm-Visby året runt samt Ängelholm-Mora under vintern. Kullaflyg flyger med två st ATR-72 som tar 72 passagerare.

”– Under en tid har efterfrågan varit högre än vi kunnat leverera under helgerna därför är det kul att vi nu kan lägga till fler turer. Sedan starten för snart 9 år sedan har vi successivt vuxit tillsammans med våra kunder och utökat vår kapacitet efterhand som kundernas efterfrågan ökat”, säger Christer Paulsson, Chef för Kullaflyg.

”– Ju mer vi flyger desto fler billiga stolar finns det. Detta är speciellt viktigt under helgerna då det är mycket privatpersoner som reser för att antingen uppleva vår del av Skåne men också att för ta sig till Stockholm över helgen. Vi fortsätter även nu utvecklingen av våra weekendpaket i både Skåne och Stockholm vilka gynnas av att vi kan hålla ett något lägre flygpris nu när vi flyger mer”, avslutar Christer Paulsson.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar