tisdag 17 januari 2012

Första Radisson Blu i Qatar


Rezidor Hotel Group har med Radisson Blu Hotel, Doha tecknat avtal för sitt debuthotell i Qatar. Det befintliga Ramada Plaza Doha har 583 rum och kommer att omvandlas till varumärket Radisson Blu under det tredje kvartalet 2012.

– Vi är mycket glada över att få lägga till den här milstolpen till vår konstant växande Mellanöstern-portfölj som nu har 29 Radisson Blu-hotell i drift och under utveckling. Anläggningen kommer att genomgå en stor renovering för ca 18 miljoner dollar och bli än mer attraktiv och konkurrenskraftig, säger Kurt Ritter, Rezidors koncernchef och vd.

Det framtida Radisson Blu Hotel, Doha kommer att ligga vid en framträdande korsning i stadskärnan med ypperliga förbindelser till den internationella flygplatsen och till affärsdistriktet West Bay. Det är ett av Dohas största hotell och har 583 moderna, rymliga rum och sviter i olika stilar. Det finns sex barer och tolv restauranger att välja på - tre av dem tilldelades nyligen utmärkelser av Time Out Doha (Bästa kinesiska kök, Bästa japanska kök och Bästa familjeatmosfär för restaurangen "The Italian Job”), 2 000 kvadratmeter konferensutrymmen och fritidsfaciliteter innefattande två gym, tre bassänger, bastur, behandlingsrum samt squash-, tennis-, basket- och badmintonbanor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar